Carenza - logo_print
Klantenservice
Carenza
Gianni Carenza

Koolmijnlaan 25 bus 1
B-3580 Beringen

info@carenza.be

+32 (0) 11 25 04 33
+32 (0) 475 22 02 36

BTW BE 0841.362.954

IBAN BE18 7512 0571 0465
BIC AXABBE22
Mijn profiel
Hoe kan ik inloggen?

Wanneer u nog niet ingelogd bent ziet u rechts bovenaan de website 'inloggen' staan. Inloggen kunt u doen door op 'inloggen' te klikken en vervolgens uw persoonlijk e-mailadres en wachtwoord in te vullen. Druk vervolgens op de knop 'inloggen'.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens wijzigen?

Wanneer u nog niet ingelogd bent ziet u rechts bovenaan de website 'inloggen' staan. Bent u reeds ingelogd dan ziet u rechts bovenaan de website 'mijn profiel' staan. Klik op 'mijn profiel' of log in om toegang te krijgen tot uw persoonlijk profiel. Vervolgens kunt u kiezen voor 'persoonlijke gegevens'. Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op de knop 'opslaan'.

Hoe kan ik registreren?

Wanneer u nog niet ingelogd bent ziet u rechts bovenaan de website 'registreren' staan. Registreren kunt u doen door op 'registreren' te klikken en vervolgens het formulier in te vullen. Druk vervolgens op de knop 'registreren'. Een profiel registreren is gratis.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?

Indien u uw wachtwoord vergeten bent kunt u eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga hiervoor via de link rechts bovenaan naar de pagina 'inloggen' en klik op 'wachtwoord vergeten'. Vervolgens kunt u uw persoonlijk e-mailadres invullen om zo een nieuw wachtwoord aan te vragen. Dit systeem werkt volledig automatisch. U kunt dus in slechts enkele ogenblikken een nieuw wachtwoord aanvragen.

Mijn profiel werd niet geactiveerd. Wat nu?

Alvorens u kunt inloggen dient uw profiel eerst geactiveerd te worden. Na het registreren wordt er automatisch een e-mail verzonden naar het door u gekozen e-mailadres. Door het klikken op de activatielink in die e-mail kunt u uw profiel zelf activeren en vervolgens inloggen. Heeft u die e-mail niet ontvangen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor een manuele activering.
Diversen
Kan ik jullie contacteren?

Jazeker! U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail contacteren. Wij helpen u eveneens graag verder in onze winkel. Om ons via e-mail te contacteren klikt u ofwel rechts bovenaan ofwel links onderaan op 'contact'. Wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk te helpen.

Wat zijn jullie openingsuren?

Om onze openingsuren te raadplegen verwijzen wij u graag naar de daarvoor voorziene pagina. Zowel bovenaan als onderaan kunt u kiezen voor 'openingsuren'. Hou deze pagina zeker in het oog voor onze koopjesdagen.